Projekt Borgafjäll

Projekt Borgafjäll

Tok-rea!

InredningPosted by Eva Kristofersson Sun, May 03, 2009 23:25:35

I torsdags var vi på en bygghandel här i stan. De hade rabatt på vissa varor under hela veckan och annonsen ställde frågan: "Hur länge vågar du vänta?". Ja, ni vet, det var en sån där rabattrappa som går uppåt, dvs rabatten blev större och större ju längre man väntade och så i torsdags var det sista dagen. Vi hade haft is i magen och väntat tills det blev hela 80% billigare.

Efter lite vånda och velande och funderande och frågande, så lyckades vi köpa klinker till hall, toa och två förråd ("bastun" i ritningen i förra inlägget samt klädkammaren bredvid). Dessutom köpte vi två köksbänkskivor à 3 meter i träslaget ask. Känns som en chansning, men vi får väl sälja dem på Blocket annars. Det blev ändå tokbilligt. Båda bänkskivorna blev drygt 700 kronor. Billigt, eller hur, för massiva bänkskivor?

Klinkret blir också en chansning. Det var inte så himla rolig färg, men vi får väl göra likadant med det annars. "Blocka", helt enkelt. Jag ska ta bilder på både klinker och bänkskivor och lägga ut här för den nyfikne.